Testpagina

Testpagina2023-03-12T16:50:53+01:00

Dennis Biesma

Auteur van ‘De regen kwam van binnen’ en ‘Volledig Verknipt’

VOLLEDIG VERKNIPT

Een psychologische thriller over een jonge vrouw met een stem in haar hoofd.

Meer over Dennis

Dennis Biesma (Amsterdam, 1975) studeerde Hogere Informatica. Op zijn zestiende besloot hij ooit een boek uit te geven. Die droom heeft hij nooit losgelaten. Terwijl hij druk schreef aan zijn debuut-thriller, drong zijn eigen verhaal voor. Een verhaal dat schreeuwde om naar buiten te komen.

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief

Referenties

Je neemt de lezer mee in het verhaal, laat hem naast je lopen en soms zelfs ‘in jouw huid’ kruipen.

Sabine Mourits, Tekst in Detail

Ik heb je boek bijna volledig verslonden. Het is zo eerlijk, open en met gevoel geschreven, terwijl de echte feiten niet worden verdoezeld. Het is vooral zo herkenbaar! Veel van wat je ervaren hebt, de strijd, de twijfels en vooral de zoektocht naar jezelf…

Wat ik je ook wil meegeven, is dat het me vanaf de eerste pagina pakt en niet meer loslaat.

Een proeflezer en ex-Jehovah's Getuige

Hey lieve broer, ik heb vanmorgen jouw stukje gelezen. Had de hele nacht niet geslapen en voelde me zo eenzaam in m’n verdriet en dan schrijf jij zo mooi… ik heb gehuild.

Een ex-Jehovah's Getuige

Het verhaal is bij vlagen hartverscheurend, verontrustend en tragisch., maar ook fascinerend. Het voelt of er plotseling een grote intimiteit gecreëerd wordt in een verhaal waarin je ook met jezelf geconfronteerd wordt. Wie ben ik, wat geloof ik en waarom?

Bram Rietveld

Ik heb je manuscript bijna uitgelezen, nog twee hoofdstukken te gaan. Wat een verhaal, ben er doorheen gevlogen! Vond het heel indrukwekkend hoe je stapje voor stapje eruit hebt kunnen gaan zonder je ouders al te veel pijn te doen.

Hannie van den Berg

Ik moet zo vaak lachen om je manuscript en tegelijk is het soms echt hartverscheurend. Heel goed gedaan!

Suzanne van Bilderbeek

Nieuwsberichten

Titel