Volledig Verknipt

Een ijzersterk verhaal dat goed in elkaar zit. Het voelde als een karretje wat langzaam omhoog gaat en daarna donder je naar beneden van emotie naar emotie. Zelfs na de laatste bladzijde bleef ik erover nadenken.
– Ilona

Volledig verknipt is zeker te betitelen als een vrouwenthriller. Liefhebbers van een vleugje fantasy vergelijkbaar met de boeken van Dan Brown zullen dit zeker kunnen waarderen.
– Vrouwenthrillers.nl

Boektrailer

Flaptekst

Lara Cains is een wandelende tijdbom. Ze groeit op met een stem in haar hoofd, haar ouders hebben haar verstoten en haar beste vriendin heeft zelfmoord gepleegd. Na een sessie met haar psychiater wordt ze overvallen. Ze krijgt een black-out en kijkt uren later in de levenloze ogen van haar overvaller. Ze doet op dat moment wat ze altijd doet, vluchten voor zichzelf en iedereen om haar heen.

Net als ze haar leven weer op de rit lijkt te hebben, merkt ze dat ze in de gaten wordt gehouden. Het blijkt niet één persoon te zijn, maar een hele organisatie. Wie zijn die mensen en wat willen zij met haar DNA doen?

Details

Paperback ISBN 9789083263724
E-book ISBN 9789083263731
Luisterboek 9789180518284
NUR-CODE 330
Omvang 320 pagina’s
86K woorden

Samenwerking
Redactie: Sabine Mourits
Correctie: Suzanne van Bilderbeek
Design & DTP: Hannie van den Berg
Drukwerk: PrintSupport4U
E-book: Epublicist
Luisterboek: Uitgeverij Lind&Co
Stemacteur Emmelie Zipson