Cover De regen kwam van binnen boek en ebook

Op 7 oktober is mijn boek uitgekomen. Een autobiografie over opgroeien binnen de religie van de Jehovah’s Getuigen. Een open en eerlijk verhaal, van dichtbij beschreven, alsof je in mijn huid kruipt.

  • E-book: Koop je het boek via deze website, dan ontvang je binnen 24 uur het EPUB bestand in je mailbox.
  • Paperback: In verband met mijn andere werkzaamheden kan het drie werkdagen duren voordat ik je bestelling aflever bij PostNL. Je krijgt er ook een mooie boeklegger bij.

Referenties

Ik heb je boek bijna volledig verslonden. Het is zo eerlijk, open en met gevoel geschreven, terwijl de echte feiten niet worden verdoezeld. Het is vooral zo herkenbaar! Veel van wat je ervaren hebt, de strijd, de twijfels en vooral de zoektocht naar jezelf…

Wat ik je ook wil meegeven, is dat het me vanaf de eerste pagina pakt en niet meer loslaat.
Een proeflezer en ex-Jehovah’s Getuige

Ik moet zo vaak lachen om je manuscript en tegelijk is het soms echt hartverscheurend. Heel goed gedaan!
Suzanne van Bilderbeek

Het verhaal is bij vlagen hartverscheurend, verontrustend en tragisch., maar ook fascinerend. Het voelt of er plotseling een grote intimiteit gecreëerd wordt in een verhaal waarin je ook met jezelf geconfronteerd wordt. Wie ben ik, wat geloof ik en waarom?
Bram Rietveld

Je neemt de lezer mee in het verhaal, laat hem naast je lopen en soms zelfs ‘in jouw huid’ kruipen.
Sabine Mourits 

Ik heb je manuscript bijna uitgelezen, nog twee hoofdstukken te gaan. Wat een verhaal, ben er doorheen gevlogen! Vond het heel indrukwekkend hoe je stapje voor stapje eruit hebt kunnen gaan zonder je ouders al te veel pijn te doen.
Hannie van den Berg