Op 12 mei 2023 verscheen mijn psychologische thriller: Volledig Verknipt

Zowel verkrijgbaar als e-book en paperback. Wil jij dit boek lezen? Plaats dan nu meteen je bestelling. Bij de paperback ontvang je een mooie boeklegger.

Volledig Verknipt

Wie mijn autobiografie heeft gelezen, weet dat ik hou van pure en echte emoties. ‘De regen kwam van binnen’ is een boek met een pittig onderwerp, over opgroeien en ontsnappen uit een sekte. Een heftig thema, afgewisseld met de nodige humor, om het behapbaar en luchtig te houden.

Lezers ervaarden het boek alsof ze tegenover mij zaten. Soms zaten ze in mijn huid en voelden zij de ruwe pijn.

In deze psychologische thriller komt exact die combinatie terug. Je duikt in de huid van Lara, een jonge vrouw met een heftig verleden. Haar zwaar christelijke ouders vonden het maar niets, die stem in haar hoofd. Ze hebben er alles aan gedaan, maar zelfs de riem op Lara’s rug zorgde er niet voor dat Jade verdween. Na het vluchten uit haar ouderlijk huis en nog meer tegenslag en drama in haar leven, begint ze eindelijk dat lichtpuntje te zien aan het eind van die tunnel.

Ze had alleen nooit verwacht dat haar DNA zou worden gevonden bij een moordonderzoek. Ook niet dat het ervoor zou zorgen dat er een miljardenbedrijf achter haar aan zou komen. Wel realiseert ze al heel snel, dat vluchten geen optie is. Ze moet de confrontatie aangaan met het verleden, zichzelf en een bizar verhaal dat zesduizend jaar geleden is ontstaan.

Ben jij klaar voor haar rollercoaster?

Cover De regen kwam van binnen boek en ebook

Op 7 oktober is mijn debuut uitgekomen. Een autobiografie over opgroeien binnen de religie van de Jehovah’s Getuigen. Een open en eerlijk verhaal, van dichtbij beschreven, alsof je in mijn huid kruipt.

  • E-book: Koop je het boek via deze website, dan ontvang je binnen 24 uur het EPUB bestand in je mailbox.
  • Paperback: In verband met mijn andere werkzaamheden kan het drie werkdagen duren voordat ik je bestelling aflever bij PostNL. Je krijgt er ook een mooie boeklegger bij.

Recensies

Anne-Marie Dewachter schreef op Hebban:

Dit boek is een waardevol document voor ons allemaal. De boodschap dat naar elkaar luisteren, met elkaar in gesprek gaan om van elkaar te leren en niet om elkaar te overtuigen van onze grote gelijk is waardevol, voor eenieder van ons. Een debuut dat kan tellen, ik hoop dat velen het zullen lezen en er iets van meenemen in hun dagelijkse omgang met andersdenkenden van welke origine dan ook. Als je dat kunt bewerkstelligen in een roman, ben je ongetwijfeld een goede auteur, maar als je dat klaarspeelt met een debuut ben je zonder meer een veelbelovend auteur. Dank je wel, Dennis voor deze prachtige leeservaring die nog zoveel meer was dan alleen ‘maar’ een leeservaring. Heel dikke aanrader, voor iedereen!

Ilona van Turenhout-Gaal schreef op Hebban:

Toen het boek binnenkwam kon ik het niet laten om gelijk de proloog te lezen. Wat kwam dit al binnen. Ik wist gelijk dat dit een verhaal zou worden wat nog lang zou blijven hangen. Wat een mooi, puur en eerlijk boek is dit zeg. Het verhaal van Dennis kwam echt bij me binnen.

Karin Römer schreef op Goodreads:

Dit is de beste biografie die ik ooit gelezen heb! De eerste avond ben ik een uur langer op gebleven omdat ik zo in het boek zat en per se wilde verder lezen.

Het boek is zeer prettig geschreven. Vrij luchtig, maar dat is wel prettig vind ik bij een boek met een zeer beladen onderwerp.