Vandaag tekende ik het contract met Uitgeverij Lind & Co. Zij gaan mijn luisterboek uitgeven. Hoe leuk!

De komende weken gaan we de stemacteur uitkiezen en een cover maken voor het audioboek. De verwachte releasedatum ligt ergens in november. Zodra ik een definitieve datum heb, laat ik dat uiteraard weten.

Ik ben heel blij met deze samenwerking. Het uitgeven van een luisterboek stond hoog op mijn agenda, maar ik zag er een beetje tegenop om alles zelf te regelen. Het is best druk zo in de voorbereiding van mijn boek. Nog maar 27 dagen. Jemig, wat gaat de tijd snel.

Uitgeverij Lind & Co reageerde met de volgende woorden: “Ik heb ‘De regen kwam van binnen’ inmiddels gelezen, het las heel vlot weg. Het gaf een heel goed beeld van hoe het was om als Jehovah’s Getuige op te groeien, dat ging veel dieper dan het beeld dat wij als buitenstaanders hebben. We maken hier graag een audioboek van!”

Best een mooi compliment. Als schrijver wil je natuurlijk graag dat je boek fijn overkomt, dat het lekker wegleest. Als dit compliment ook nog eens komt van een grote uitgeverij, dan voelt het extra goed. Het is de bevestiging die ik al van vele proeflezers kreeg. Ik zit op de goede weg. Dit boek gaat gelezen worden. Of, nu met dit laatste nieuws, ook gehoord worden. Ja, ik ben er heel erg blij mee.

Vandaag tekende ik het contract met Uitgeverij Lind & Co. Zij gaan mijn luisterboek uitgeven. Hoe leuk!

De komende weken gaan we de stemacteur uitkiezen en een cover maken voor het audioboek. De verwachte releasedatum ligt ergens in november. Zodra ik een definitieve datum heb, laat ik dat uiteraard weten.

Ik ben heel blij met deze samenwerking. Het uitgeven van een luisterboek stond hoog op mijn agenda, maar ik zag er een beetje tegenop om alles zelf te regelen. Het is best druk zo in de voorbereiding van mijn boek. Nog maar 27 dagen. Jemig, wat gaat de tijd snel.

Uitgeverij Lind & Co reageerde met de volgende woorden: “Ik heb ‘De regen kwam van binnen’ inmiddels gelezen, het las heel vlot weg. Het gaf een heel goed beeld van hoe het was om als Jehovah’s Getuige op te groeien, dat ging veel dieper dan het beeld dat wij als buitenstaanders hebben. We maken hier graag een audioboek van!”

Best een mooi compliment. Als schrijver wil je natuurlijk graag dat je boek fijn overkomt, dat het lekker wegleest. Als dit compliment ook nog eens komt van een grote uitgeverij, dan voelt het extra goed. Het is de bevestiging die ik al van vele proeflezers kreeg. Ik zit op de goede weg. Dit boek gaat gelezen worden. Of, nu met dit laatste nieuws, ook gehoord worden. Ja, ik ben er heel erg blij mee.

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief