Robin Rozendal interviewde mij een maakte er een prachtige film van.

Ik volgde haar video’s al vanaf het begin dat ik begon met schrijven, halverwege 2020. Ze heeft hele informatieve video’s op haar YouTube kanaal geplaatst waar ik veel van heb geleerd. Het was daarom leuk en speciaal om nu een keer als gast mee te mogen doen.

We hebben het in dit interview over het schrijven van een autobiografie. Er komen veel onderwerpen aan bod:

 • Het grotere belang dat ik zag toen ik begon met schrijven
 • Schrijven over pijn en verdriet
 • Hoe ik mezelf had voorbereid op dit boek en wat voor structuur ik heb gekozen
 • Structuur vinden
 • Hoe lang ik erover deed
 • De afweging om het onder een pseudoniem of mijn eigen naam uit te gaan geven
 • Het effect van dit boek op mijn (gelovige) omgeving
 • Wat mijn doel is met dit boek
 • Tips voor het schrijven van een autobiografie

Al met al is het een mooie inhoudelijke video geworden van zo’n 47 minuten. Ik ben er heel blij mee, ook omdat het een inkijkje geeft over wie ik ben, waarom ik dit boek heb geschreven en waarom jij het zou moeten lezen!

Op 7 oktober komt het boek uit, maar het is nu al te bestellen via mijn eigen website.

Robin Rozendal interviewde mij een maakte er een prachtige film van.

Ik volgde haar video’s al vanaf het begin dat ik begon met schrijven, halverwege 2020. Ze heeft hele informatieve video’s op haar YouTube kanaal geplaatst waar ik veel van heb geleerd. Het was daarom leuk en speciaal om nu een keer als gast mee te mogen doen.

We hebben het in dit interview over het schrijven van een autobiografie. Er komen veel onderwerpen aan bod:

 • Het grotere belang dat ik zag toen ik begon met schrijven
 • Schrijven over pijn en verdriet
 • Hoe ik mezelf had voorbereid op dit boek en wat voor structuur ik heb gekozen
 • Structuur vinden
 • Hoe lang ik erover deed
 • De afweging om het onder een pseudoniem of mijn eigen naam uit te gaan geven
 • Het effect van dit boek op mijn (gelovige) omgeving
 • Wat mijn doel is met dit boek
 • Tips voor het schrijven van een autobiografie

Al met al is het een mooie inhoudelijke video geworden van zo’n 47 minuten. Ik ben er heel blij mee, ook omdat het een inkijkje geeft over wie ik ben, waarom ik dit boek heb geschreven en waarom jij het zou moeten lezen!

Op 7 oktober komt het boek uit, maar het is nu al te bestellen via mijn eigen website.

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief