Terwijl ik dit schrijf ben ik op een werkvakantie op Bali. Een prachtig tropische omgeving om in te schrijven en waarin ik mijn thriller kan afronden.

De afgelopen weken ben ik meerdere keren door mijn hele manuscript gelopen. Verbeteringen doorvoeren n.a.v. de redactie, het kiezen en uitwerken van mijn definitieve cover, de ‘overige tekst’ schrijven, zoals het dankwoord en een persoonlijk bericht voor alle lezers, de flaptekst en alle administratieve taken, zoals het aanmaken van een ISBN nummer, het registreren bij Centraal Boekhuis en nog veel meer.

En ineens komt die einddatum dichtbij. Een einddatum? Ja, want op 12 mei 2023 gaat mijn thriller uitkomen. Opnieuw is het doodeng. Wat gaat iedereen erover zeggen? Ga ik mooie recensies krijgen? Loopt de verkoop straks een beetje?

In ieder geval ben ik heel blij met mijn cover. Het past zo goed bij het hoofdpersonage Lara Cains.

De tekst op de achterflap is nu ook definitief:

Lara Cains is een wandelende tijdbom. Sinds haar zevende leeft ze met een stem in haar hoofd, haar ouders hebben haar verstoten en haar beste vriendin heeft zelfmoord gepleegd. Na een sessie met haar psychiater wordt ze overvallen. Ze krijgt een black-out en kijkt uren later in de levenloze ogen van haar aanrander. Op dat moment doet ze wat ze altijd doet, vluchten voor iedereen en het meest voor zichzelf.

Net als ze haar leven weer op de rit lijkt te hebben, merkt ze dat ze in de gaten wordt gehouden. Het blijkt niet een persoon te zijn, maar een hele organisatie. Wie zijn die mensen en wat is er zo speciaal aan haar DNA?

Ben jij benieuwd en wil je het boek lezen? Bestel dan nu alvast het boek in de pre-sale.

Terwijl ik dit schrijf ben ik op een werkvakantie op Bali. Een prachtig tropische omgeving om in te schrijven en waarin ik mijn thriller kan afronden.

De afgelopen weken ben ik meerdere keren door mijn hele manuscript gelopen. Verbeteringen doorvoeren n.a.v. de redactie, het kiezen en uitwerken van mijn definitieve cover, de ‘overige tekst’ schrijven, zoals het dankwoord en een persoonlijk bericht voor alle lezers, de flaptekst en alle administratieve taken, zoals het aanmaken van een ISBN nummer, het registreren bij Centraal Boekhuis en nog veel meer.

En ineens komt die einddatum dichtbij. Een einddatum? Ja, want op 12 mei 2023 gaat mijn thriller uitkomen. Opnieuw is het doodeng. Wat gaat iedereen erover zeggen? Ga ik mooie recensies krijgen? Loopt de verkoop straks een beetje?

In ieder geval ben ik heel blij met mijn cover. Het past zo goed bij het hoofdpersonage Lara Cains.

De tekst op de achterflap is nu ook definitief:

Lara Cains is een wandelende tijdbom. Sinds haar zevende leeft ze met een stem in haar hoofd, haar ouders hebben haar verstoten en haar beste vriendin heeft zelfmoord gepleegd. Na een sessie met haar psychiater wordt ze overvallen. Ze krijgt een black-out en kijkt uren later in de levenloze ogen van haar aanrander. Op dat moment doet ze wat ze altijd doet, vluchten voor iedereen en het meest voor zichzelf.

Net als ze haar leven weer op de rit lijkt te hebben, merkt ze dat ze in de gaten wordt gehouden. Het blijkt niet een persoon te zijn, maar een hele organisatie. Wie zijn die mensen en wat is er zo speciaal aan haar DNA?

Ben jij benieuwd en wil je het boek lezen? Bestel dan nu alvast het boek in de pre-sale.

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief