Yes, ik heb een locatie gevonden.

De Nieuwe Boekhandel werd onlangs door het NRC Handelsblad verkozen tot een van de beste boekwinkels van Amsterdam. Wekelijks organiseren zij diverse uiteenlopende literaire evenementen. Ik raakte met hen in gesprek, ging langs in de winkel en al snel hadden we een klik. Ja, dit is de locatie waar ik graag mijn boekpresentatie wil houden.

Op vrijdag 7 oktober is het dan zover. Mijn boekpresentatie begint om 17:00, inloop vanaf 16:30. De winkel is dan nog open dus misschien sluiten er nog wat spontante en nieuwsgierige klanten aan. We verzorgen de avond met drankjes en wat kleine hapjes, alles op mijn kosten. Het is uiteraard ook mogelijk om op die avond mijn boek te kopen, een persoonlijk en gesigneerd exemplaar.

Na de boekpresentatie kunnen we altijd nog ergens een café induiken om gezellig na te praten :)

Kom jij ook? Laat het dan even weten via mijn contactformulier of via mijn Facebook-event. Er is ruimte voor 50-80 personen, dus laat het snel weten.

Adres voor de boekpresentatie:

  • Bos en Lommerweg 227
  • 1055 DT Amsterdam
  • Inloop 16:30, start 17:00

Yes, ik heb een locatie gevonden.

De Nieuwe Boekhandel werd onlangs door het NRC Handelsblad verkozen tot een van de beste boekwinkels van Amsterdam. Wekelijks organiseren zij diverse uiteenlopende literaire evenementen. Ik raakte met hen in gesprek, ging langs in de winkel en al snel hadden we een klik. Ja, dit is de locatie waar ik graag mijn boekpresentatie wil houden.

Op vrijdag 7 oktober is het dan zover. Mijn boekpresentatie begint om 17:00, inloop vanaf 16:30. De winkel is dan nog open dus misschien sluiten er nog wat spontante en nieuwsgierige klanten aan. We verzorgen de avond met drankjes en wat kleine hapjes, alles op mijn kosten. Het is uiteraard ook mogelijk om op die avond mijn boek te kopen, een persoonlijk en gesigneerd exemplaar.

Na de boekpresentatie kunnen we altijd nog ergens een café induiken om gezellig na te praten :)

Kom jij ook? Laat het dan even weten via mijn contactformulier of via mijn Facebook-event. Er is ruimte voor 50-80 personen, dus laat het snel weten.

Adres voor de boekpresentatie:

  • Bos en Lommerweg 227
  • 1055 DT Amsterdam
  • Inloop 16:30, start 17:00

Schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief