De regen kwam van binnen

Dit boek heeft me verwonderd, maakte me boos en heeft me lang beziggehouden. De regen kwam van binnen is een boek dat je niet zomaar weglegt en dat nog dagenlang nadreunt.
– Annemiek

Wat een mooi en ontroerend en overdenkend boek is dit en wat wordt je meegenomen in dit verhaal. Het laat je op een emotionele en kwetsbare manier meekijken in het leven van Dennis en de keuzes die hij heeft gemaakt.
– Wouter

Flaptekst

Dennis groeit op in het ultieme sprookje. Binnenkort grijpt Jehovah in en zullen alleen zijn Getuigen overleven. Met die belofte voor ogen slaat hij verjaardagen en feestdagen over en voldoet zo goed mogelijk aan alle andere regels. Dat gaat lang goed… tot hij stopt met geloven.

Wat volgt is een emotionele worsteling. Als Dennis uitspreekt wat hij voelt, zou hij worden uitgesloten. Familieleden en vrienden mogen dan niet meer met hem omgaan. Alles staat op het spel, daarom doet hij net alsof en leidt een compleet dubbelleven.

Uiteindelijk heeft hij twee mogelijkheden: voor altijd liegen of voor zichzelf kiezen. Durft hij op de resetknop te drukken en gaat hij terug naar fabrieksinstellingen? Dat betekent kiezen voor een wereld die hij nooit heeft leren kennen.

Details

Paperback ISBN 9789083263700 (€21,99)
E-book ISBN 9789083263717 (€9,99)
Luisterboek ISBN 9789083263717 (via uitgeverij Lind&Co)
NUR-CODE 402
Omvang 320 pagina’s, 98K woorden.

Samenwerking
Redactie: Hanneke van de Water
Eindredactie: Sabine Mourits
Correctie: Suzanne van Bilderbeek
Design & DTP: Hannie van den Berg
Drukwerk: PrintSupport4U
Ebook: Epublicist
Luisterboek: Uitgeverij Lind&Co. Stemacteur Dirk van den Brand